TARTALOMGYÁRTÁS

Fontos vállalkozása számára, hogy ne csak 1-1 kampány anyagát ossza meg naponta a közösségi média platformjain, hanem mindig naprakész profi anyagból tudjon dolgozni?

Mi megoldást nyújtunk Önnek: ezért nem kell évente több kampányban, és óriási költségekben gondolkoznia, hiszen kidolgoztunk számára egy nagyszerű, és költséghatékony megoldást.

Hogyan tud egy állandó szolgáltatás olcsóbb lenni, mint egy olyan, amit alkalmanként megrendel tőlünk?

A tervezéssel, és a folyamatossággal mi is napra készek tudunk maradni a vállalkozásával kapcsolatban: nyomon követjük a vállalat eseményeit, amiről minőségi kép, illetve videoanyagot készítünk. A nyersanyagokat magas minőségben rögzítjük, és szerverünkön tároljuk, rendszerezzük, így bármikor hozzáférünk az általunk készített archív felvételekhez, és új anyagok, összefoglalók szerkesztése válik elérhetővé számunkra. Folyamatos tartalomgyártásra szerződött partnereink kérésére mindig készen állunk, legyen az egy hírlevél szerkesztéséhez csatolt kép, vagy egy kampányfilm. Az Ulz Productions hosszútávra tervez Önnel, ezért az első hónapunk ingyenes, így ki tudja próbálni szolgáltatásunkat, amit az első hónap végén díjmentesen visszamondhat. Mi garantáljuk Önnek a minőségi tartalmakat!