ÜGYNÖKSÉGÜNKRŐL

Az Ulz Productions kitűzött célja, hogy minőségi tartalmak gyártásával segítse a vállalkozások dinamikus fejlődését. A tartalomgyártás első lépésétől a kreatív kampányok megtervezésétől teljesen azok megvalósításáig számíthat vállalatunk szakértelmére.

Csapatunk tagjai mind a médiában, a filmiparban, és a közösségi médiában jártas szakemberek, akiknek tudása kiegészíti a projektjeink széleskörű professzionalizmusát. Fiatalos, kreatív, és a szakmája iránt elhivatott stáb áll az Ön, és vállalkozása rendelkezésére.

Az Ulz Productions története:

Matthias Ulz vagyok, az Ulz Productions alapítója. Több éve a film,-és média iparban dolgozom.
Fotógráfusként kezdtem pályafutásom, majd operatőrként diplomáztam Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen, végül pedig a Moholy-Nagy László Művészeti Egyetemen végzek mesterképzést Design,-és Művészetmenedzser szakon.
A művészet, és az ahhoz tartozó gazdasági tevékenység mindig is az érdeklődésem perspektívájába esett, és ezen a tengelyen tudom a munkásságom értelmezni. Egyszerre vagyok alkotó, és producer, így könnyen megértem a megrendelőim gondolatát, amit a művész társaim felé tolmácsolni tudok. Németországban több multinacionális vállalatnak készítettem reklámfilmet, illetve nemzetközi kampányokban vettem részt, mint alkotó, és részprojekt vezető.
A külföldön szerzett tapasztalataim után éreztem inspirációt ahhoz, hogy saját vállalkozásomat elindítsam, ahol a projektek irányítását én végezhetem, az általam kiválasztott kreatív csapattal. Így hoztam létre az Ulz Productionst, azzal a céllal, hogy a nemzetközi piacot meghatározó innovatív közép-európai média,-és művészeti ügynökségnek adjak teret.