FOLYAMATOS TARTALOMGYÁRTÁS

Fontos vállalkozásod számára, hogy ne csak 1-1 kampány anyagát oszd meg naponta a social  médiában, és mindig naprakész profi anyagból tudj dolgozni? 

Ezért nem kell évente több kampányban, és óriási költségekben gondolkoznod, hiszen mi  kidolgoztuk számodra egy nagyszerű, és költséghatékony megoldást.  

Hogyan tud egy állandó szolgáltatás olcsóbb lenni, mint egy olyan, amit alkalmanként  megrendelsz tőlünk?  

A tervezéssel, és a folyamatossággal mi is napra készek tudunk maradni a vállalkozásoddal  kapcsolatban: nyomon követjük a vállalat eseményeit, amiről minőségi képi, illetve videoanyagot  készítünk. A nyersanyagokat magas minőségben rögzítjük, és szerverünkön tároljuk,  rendszerezzük, így bármikor hozzáférünk azokhoz. 


Szeretnénk, minél több vállalkozásnak elérhető áron tartalomgyártást biztosítani, még akkor is, ha  a havi büdzséje nem nagyobb egy hétvégi éttermezés áránál (azért persze maradjunk a jó  éttermeknél, mit szolnál egy szolgáltatás árához, ami az én kedvenc budapesti olasz éttermemnek  árkategóriájával azonos?) 

A bizalom számunkra az egyik legfontosabb szempont, amikor egy vállalattal összekötjük az  utunkat. Elképzelhető, hogy a munkavállalóid után velünk fogsz a legtöbbet beszélgetni, kávézni,  és mi is nagyon jó kapcsolatot szeretnénk építeni veled, és a vállalat dolgozóival, hogy a  tartalomgyártás minél hatékonyabb legyen. 

AZ ELSŐ EGY HÓNAP INGYENES – Jól hangzik, nem? Szerintünk pont ennyi idő kell ahhoz, hogy  a bizalmat kiépítsük a vállalkozásával. Az első hónap ingyenes, és a szolgáltatás díjmentesen  visszamondható. Mi szeretnénk, ha a kreativitásunk, és a minőségi tartalmak miatt maradnánk  együtt.