REKLÁMFILM

Létrehoztál egy új szolgáltatást, vagy egy terméket amit még nem ismernek a piacon? Szeretnéd  minél hamarabb elérni a célközönséged?  

Egy minőségi reklámfilmet létrehozni nem egyszerű, ezért ne bízd amatőrökre! Pár másodperc  alatt kell vizuális üzenetben közvetíteni a szolgáltatásod, terméked értékét.  

Mi a ezt az értéket szeretnénk veled közösen megfogalmazni, és közvetíteni az emberek felé! El  tudod képzelni, hogy egy híres német autómárka 20 másodperces reklámját több napig forgatják?  Ha nem, nem baj, én ott voltam, és biztosítalak róla, hogy nem hat napot kávéztunk, és egy napot  forgattunk. Az előkészületekről nem is beszélve…  

Storyboard + forgatókönyv – ez mindennek a lelke. Forgathatunk Hollywoodi technikával is, de  mindhiába, ha nincs koncepciód. Mi az üzenetek vizuális megfogalmazásában, és  megvalósításában vagyunk erősek! Persze azért valamit értünk a technikához is….:)  

Stáb – a forgatás motorja. A megfelelően szakképzett emberek elengedhetetlenek a forgatásról.  Egy jó csapattal minden sokkal gördülékenyebb – mi ezt is biztosítjuk a reklámfilmedhez! 

Utómunka – minden a vágóasztalon dől el. Itt varázsolunk a rengeteg vizuális információból  történetet. Például a te szolgáltatásod, vagy terméked történetét! Miért ne?